ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009

"ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ"

Το φέϊγ βολάν αυτό, κυκλοφορά στα χέρια των πιστών και των "νοικοκυρούληδων",όπώς και στα χέρια κάποιων υπερηλίκων όπου θέλουν να εξαγοράσουν τις αμαρτίες τους καθώς και τις ψυχές τους απο τον διάολο!!!Έχει οργανωθεί εκδρομή όχι τσάμπα βέβαια 30 ευρώπουλα τιμώμενη, χωρίς να περιλαμβάνονται: μίζες, ρεμούλες, πουρμπουάρ, αρπαχτές, ρουφηχτές, χεράτες,δαγκωτές και πάσης φύσεως δοσοληψίες με την ευγενή ομοούσια χριστιανορθόδοξη εκκλησία μας!!! (Δώστε βάση στο #5 όπου θέλουν λέει να πάνε και για συμπαράσταση μη χέσω...)
η απάντηση έιναι μία!

2 σχόλια:

 1. εχουν μαδησει ολες τις χηρες και τα ορφανα..!
  μια παλια παροιμια λεει..:
  κουτσοι και στραβοι ολοι στον αγιο
  Παντελεημονα..lol

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά τώρα, αυτές είναι οι ιερές μπίζνες! Χρόνια τώρα έτσι πορεύονται. Τι νομίζεις, ότι οι άγιοι ζουν μόνο με την αγάπη του Θεού; Και τις βίλες και τα χρυσά άμφια πώς τα φτιάχνουν; Κάνουν λοιπόν μια εκδρομούλα, να πάρουν και λίγο τον αέρα τους και ταυτόχρονα οι γριές που μαζεύουν εκεί, τους αφήνουν και το κατιτίς τους. Για την αγάπη του θεού πάντα.

  Βέβαια, μαζί με την εκδρομή πάνε να υποστηρίξουν και τα αδέρφια τους του Βατοπεδίου, γιατί αν καταδικαστούν αυτοί, τότε θα υπάρχει δεδικασμένο και μετά, αν δε μπορούμε να κλέβουμε και λίγο, πώς θα ζήσουμε; Κάτω τα χέρια από τους αγίους. Κι αν έκλεψαν και λίγο, ε, έχουν και οι άγιοι ανάγκες. Τι, τσάμπα θα εισηγηθούν στο θεό τη σωτηρία της ψυχής μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή