ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Ή ΦΙΑΣΚΟ???


Για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο θα δικαστεί τελικά ο ειδικός φρουρός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας για την ανθρωποκτονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια και για συνέργεια στη δολοφονία θα δικαστεί ο συνάδελφός του Βασίλης Σαραλιώτης, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδίκών Αθηνών.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών ουσιαστικά αναιρεί τον ισχυρισμό των ειδικών φρουρών - και μάλιστα του ειδικού φρουρού του οποίου η σφαίρα σκότωσε τον μαθητή - ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.


Σημειώνεται οτι δια του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο κ. Κορκονέας είχε ισχυριστει οτι η ανθρωποκτονία οφειλόταν σε ατύχημα. Οι δύο κατηγορούμενοι θα δικαστούν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε επίσης την αίτηση των κατηγορουμένων για αποφυλάκιση, έτσι θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι τη δίκη.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου μαθητή, Δημήτρης Τσοβόλας, ανέφερε: "Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με το βούλευμα που επέδωσε επιβεβαίωσε όσα έλεγε η οικογένεια του θύματος, ότι δηλαδή επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια, διαψεύδοντας τους προκλητικούς ισχυρισμούς των δυο κατηγορουμένων''.

ΠΗΓΗ:ΚΟΣΜΟ.ΓΡ

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ!!!

ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΣΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ..............