ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεχνάμε εύκολα...

Ενώ όλοι μπλόγκερς και μή ασχολούμαστε με τις εκλογές, τους πυρήνες τις φωτιάς όπου η αγαπητή μας κυβέρνηση ενώ τους παρακολουθεί εδώ και τρείς μήνες τούς έβγαλε απο το συρτάρι ο φαυλόπουλος για να πάρει κανα ψηφουλάκι απο το λάως, επίσης ασχολούμαστε την σούπερ φόρμα όπου έχει ο τοροσίδης τις δύο τελευταίες εβδομάδες και άσχετο εαν μπορεί να γράψει μία έκθεση δημοτικού, ασχολούμαστε με την μαϊμού γρίπη των πολυεθνικών φαρμακοτρίφτηδων, γενικά ασχολούμαστε με τα σκατά που μας πλασάρουν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης και ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΑΖΑ!!!

Σήμερα 25/9, Ισραηλινός πύραυλος έπληξε αυτοκίνητο στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις Παλαιστίνιους.
Μάρτυρες δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο που έγινε στόχος της αεροπορικής επιδρομής εκινείτο κοντά στο στρατόπεδο προσφύγων Τζαμπαλίγια. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν ήταν μαχητές ή πολίτες.

Αυτή η ιδιότυπη φυλακή όπου ονομάζεται καθημερινότητα στερεί σε όποιον μπαίνει μέσα την ελευθερία της βούλησης και της έκφρασης καθώς και την χαρά της δημιουργίας...
Βολεύει κάποιους να πλασάρουν μασημένη τροφή ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
αυτό το παιδί μπορεί αύριο να είναι το δικό σας,
πηγή:e-ελευθεροτυπία

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τα παιδιά των αετών....

Στο βίντεο αυτό θα δείτε με όλο το μεγαλείο του το πρόεδρο του λαως να αφυπνίζει το φρόνημα και την υπερηφάνεια του κάθε Έλληνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος!!!

Μας αποκαλεί παιδιά του αισχύλου, του σοφοκλή, του μεγάλου αλεξάνδρου μας αποκαλεί παιδιά των αετών

Βρήκα και εγώ δύο αετόπουλα όπου ευθύς αμέσως θα ακούσετε σε τηλεφωνική συνομιλία και δεν θα σας μείνει άντερο απο τα γέλια.

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΛ.ASS: ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ...!!!

Με μια νέα τύπου αύρα που αγόρασε από εταιρία του Ισραήλ, η ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει να ρίχνει περίπου 100 κιλά χρώμα τούρτας κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και επεισοδίων, για να «μαρκάρει» διαδηλωτές. Μάλιστα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές του συστήματος στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας αλλά και σε περιοχές της Αθήνας, όπου τον ρόλο των διαδηλωτών είχαν αστυνομικοί.
Το υπουργείο Εσωτερικών και η ΕΛ.ΑΣ. θεώρησαν αναγκαία την αγορά του οχήματος αντιμετώπισης διαδηλώσεων, μετά τα επεισόδια του προηγούμενου Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, θα αποτελεί τον νέο μηχανισμό καταστολής των επεισοδίων αλλά και περιορισμού των καταστροφών που μπορεί να προξενούνται στο κέντρο της Αθήνας.
Η νέου τύπου αύρα είναι κάτι μεταξύ πυροσβεστικού οχήματος και τανκ και κινείται πάντα με τη συνοδεία διμοιριών. Κόστισε περίπου 350.000 ευρώ, είναι μήκους 10 μέτρων και θα έχει πλήρωμα τριών ατόμων που θα οδηγούν το όχημα και θα αναλαμβάνουν την ηλεκτρονική ρύθμιση των «βολών», καθώς το νερό θα εκτοξεύεται μέσω ειδικού λογισμικού που διαθέτει το όχημα.
Το λογισμικό θα προσμετρά την απόσταση του οχήματος από τους διαδηλωτές και τη σφοδρότητα των συγκρούσεων καθώς κύριο μέλημα, όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι «να υπάρχει απώθηση αλλά όχι τραυματισμός διαδηλωτών λόγω της πίεσης του νερού...». Ακόμα, θα έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 5,5 τόνων νερού και θα μπορεί να ανατροφοδοτείται από τους πυροσβεστικούς κρουνούς της πρωτεύουσας.
Οι εκπαιδεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, για να μην υπάρξουν τραυματισμοί και λανθασμένοι ελιγμοί, και δέκα είναι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τον χειρισμό των σχετικών συστημάτων. Όμως, το όχημα της ισραηλινής εταιρίας διαθέτει και μερικές επιπλέον λειτουργίες που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, έχει μια δεξαμενή μεταφοράς 100 κιλών αφρού αλλά και 100 κιλών χρωστικής ουσίας για να «σημαδεύει» και να χρωματίζει τους διαδηλωτές ή έστω όποιον βρίσκεται στον χώρο βολής του εκτοξευτήρα χρώματος.
Πρόκειται για «μια ακίνδυνη ουσία που χρησιμοποιείται από τους... ζαχαροπλάστες για να δίνει χρώμα στα γλυκά και στις τούρτες», σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ποια είναι η χημική διαφορά ή και η επικινδυνότητα ανάμεσα στο χρώμα τούρτας και στην ουσία που θα χρησιμοποιεί η νέα αύρα.
Σημειώνεται ότι την τελευταία διετία η ΕΛ.ΑΣ. μελετούσε τη χρήση όπλων που θα έριχναν σφαιρίδια χρώματος- όπως το παιχνίδι paintball- για να μαρκάρουν διαδηλωτές, αλλά για τη χρήση τους είχαν διατυπωθεί ενστάσεις από αξιωματικούς και διάφορους φορείς.
αυτήν την "επιτυχία" της ελληνικής μας αστρυνομίας γιατί δεν μας την είπατε στα προεκλογικά σας παράθυρα??? μας την φυλάτε έκπληξη μετά τις εκλογές???
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ!!!!
Πηγή: Βήμα