ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

Η λίστα των επιτυχιών της αστυνομίας μας!!!


Η λίστα λοιπόν αυτή παρουσιάστηκε στο δελτίο τύπου της Ελ.αςς. (είπαμε όπου αςς=κώλλος αγγλιστί) και παρουσιάζει άλλη μία της επιτυχία!!!
Την εξάρθρωση ενός μεγάλου, οργανωμένου, αδίστακτου και κατάμαυρου δικτύου εμπορίας ,οικονομικής και σεξουαλικής εκεμεταλεύσεων αλλοδαπών γυναικών.
γράφει λοιπόν η λίστα.....:
ΜΗΤΣΩΝΗΣ Αναστάσιος του Χρήστου ετών 55,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ εα,
ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ Ιωάννης του Ευσταθίου ετών 43, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης του Δημητρίου ετών 48, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,
ΑΛΕΞΙΑΣ Κωνσταντίνος του Χρήστου ετών 37,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,
ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ Βασίλειος του Ευσταθίου ετών 40,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

όπως λοιπόν παρατηρήσατε και εσείς εκτός απο το ότι εκ των βασικών συμμετεχόντων και διοργανωτών του κυκλώματος ήταν τα καμάρια μας, η ανθε-ελληνική μας αστυνομία, το κομμάτι της κοινωνίας μας όπου έλεγε ο ανθρωπάκης φαυλόπουλος, επίσης υπήρχε και κάτι άλλο....................ο πρώτος εκ των δύο Σταυριανακηδέων ο μεγάλος όταν μπήκε στο ευγενές σώμα της αστρονομίας και είδε ότι έχει ρεμούλες, πεσκέσια,μίζες, βίζες, πουτάνες, στριγκάκια, ρουσφέτια και γενικής και πάσης φύσεως κοπρολαγαγνείες έιπε και στο αδερφάκι του να έρθει να ωφεληθεί και αυτό εκ των παροxών του σώματος!
Διότι ως γνωστό μικρομάγαζο και όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει και τον πολίτη δέρνει........................
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ!

Σήμερα, 7 Ιουλίου 2009, έφτασα στα τριανταφεύγα μου να δώ τέτοιες εικόνες, φτάσαμε να ανοίγουν οι μετανάστες -ναι, αυτοί που βρίζαμε και φοβόμασταν να ανοίγουν τις πόρτες τους σε περαδτικούς όπου βρέθηκαν να απολαμβάνουν τις "δωρεάν" υπηρεσίες της ελ.ασσ. (όπου ασσ:κώλος) και των κατοικίδιών της των νεοναζί! Δέν περίμενα να δώ ένα τέτοιο κοινωνικό φαινόμενο όπου αντιστρέφονταν οι ρόλοι τόσο γρήγορα και σε τέτοιο βαθμό, πολύ ζωντανό παράδειγμα γυναικά όπου χτυπήθηκε στην πλάτη απο πέτρα πιθανά απο αστυνομικό ή χρυσαυγίτη (διότι είχε κατεύθυνση μακρυά απο τα επεισόδια και πίσω της ακριβώς ήταν οι παραπάνω ομάδα εκαθάρισης και πρετοριανών όπου οι μέν μπάτσοι πέταγαν πέτρες και χημικά και οι χρυσαυγίτες πέτρες και φωτοβολίδες καθώς και ξύλα. Η περαστική κυρία όπου πρέπει να σχόλαγε απο την δουλειά της διότι έιχε ταγιέρ και κραντούσε χαρτοφύλακα, έπεσε απο την πέτρα που έφαγε και γρατζουνίστηκε στο πρόσωπο πέφτοντας σε ένα δέντρο σε κάθετη οδό της Πατησίων και βγήκε μία οικογένεια μεταναστών απο Πακιστάν απο ένα υπόγειο και της έδωσαν νερό και καθαριστικά πανάκια μωρού να σκουπίσει το πρόσωπό της, απο το δικό τους μωρό, οι εικόνες ήταν φοβερές διότι η κυρία, γύρω στα 55-60, ήταν δυστακτική αρχικά, αλλά έπειτα έλεγε και εσείς τι φταίτε κλπ και οι κυβερνήσεις τα κάνουν αυτά και όση ώρα μίλαγε έκλαιγε το μωρό όπου είχε η μετανάστρια μητέρα στην αγκαλιά της αλλά δεν έμπαινε μέσα όταν της λέγαμε να ΄φυγει διότι έβλεπε ότι η πέτρα όπου έιχε χτυπήσει την κυρία έιχε γραμμένο το όνομα κάποιου μετανάστη όπου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο άντρας της, ο αδερφός της ή το παιδί της.
Μαζεύτηκαν περαστικοί κάθε εθνικότητος μέσα σε δύο λεπτά έγινε ένα πηγαδάκι ένα μικρό μωσαϊκό, όπου οι ξένοι έλεγαν ευχαριστούμε ντέν πειράζει ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όπως και να το περιγράψω, ώσπου μία δεύτερη επίθεση της αστυνομίας μας σκόρπισε διότι τα χημικά που χρησιμοποιούσαν ήταν το κάτι άλλο, η εικόνα αυτή θα μείνει χαραγμένη μέσα μου, είδα πως για να είσαι άνθρωπος δεν παίζει ρόλο ούτε η φυλή σου, ούτε η καταγωγή σου, ούτε το πνευματικό σου επίπεδο ούτε τίποτε μόνο αυτό που έχει ο καθένας μέσα του και με αυτό αγαπά, πονά, κλαίει και γελά ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.......
ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ, ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

φωτο:ινδημήδια

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΑΝΕΙΟ!!!

Αυτή θα μπορύσε να είναι άλλη μία ιστορία καθημερινής τρέλλας, ακούστε την απόλυτη ηρεμία της τηλεφωνήτριας, και πόσο φυσικά της ακούγονται οι παπάρες του Αποστόλη, άραγε πόσοι παίρνουν και ζητάνε κάτι ανάλογο, δέν ξέρω εάν πρέπει να γελάω ή να κλάιω!

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΑΜΩ, ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ!!!

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009