ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ένας ομοεθνής μας λοιπόν,απο την Αυστραλία βλέποντας τα γεγονότα όπου διαδραματίζονται απο την εξέγερση όπου ξεκίνησε με την δολοφονία (και όχι ατύχημα ύπενθυμίζω )δολοφονία λοιπόν του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στιε 6/12, θέλησε να φτιάξει μία ιστοσελίδα με μοναδικό σκόπό να καταγράψει και να σατυρίσει κυρίως την επικαιρότητα.
Ένα απο τα πολύ πετυχημένα του φίλου μας ήταν το βίντεο όπου σατύριζε την ΕΡΤ ως ΥΕΝΕΔ,επειδή ακριβώς λογόκρινε και δεν παρουσίασε καθόλου τα γεγονότα στην οδό Ασκληπιού στις 9/1.
Έκανε λοιπόν αίτηση για την κατοχύρωση του koukouloforos.gr, αγόρασε χώρο σε server ελληνικής εταιρείας και άρχισε να στήνει την ιστοσελίδα, ώσπου έλαβε ένα e-mail που τον ενημέρωνε ότι η αίτησή του για την κατοχύρωση του… «Κουκουλοφόρου» είχε απορριφθεί για λόγους «δημόσιας τάξης και χρηστών ηθών», σύμφωνα με το άρθρο 8.1.δ του κανονισμού της ΕΕΤΤ. Αμέσως μετά η λειτουργία της ιστοσελίδας διακόπηκε!
η σάτυρα λοιπον στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ
η συνάθροιση ακόμη και στο διαδίκτυο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
η διακίνηση ιδεών ελεύθερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ
η λέξη κουκουλοφόρος ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ
όπως και η χρήση κουκούλας ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ (ανεξαρτήτων καιρικών φαινομένων)
καλά για άσυλο δεν κάνω συζήτηση....Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Τ Α Ι (λίαν συντόμως)
και όλα αυτά απαγορεύονται κατα την δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη, ενώ η βία σωματική και ψυχική όπως και η λογοκρισία ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ υπέρ πίστεως της δημοσίας τάξεως και χρηστών ηθών! είναι παράβαση των ανωτέρω (σιχαίνομαι να τα ξαναγράψω) το να μαζευτούμε 10 νοματέοι επειδή δεν μας αρέσει αυτό που ζούμε και να γράψουμε την γνώμη μας και επίσης ακόμη πιο παράνομο να σατυρίσουμε την αλάνθαστη και καλοπροαίρετη κρατική μηχανή!!!
Οι 300 κουκουλοφόροι της βουλής πότε θα βγάλουν τις κουκούλες τους?πότε θα καταληθεί το άσυλό τους?πότε θα γίνουμε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης?πότε θα πάψουμε να είμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους μοναχά επειδή κάποιοι κουκουλοφόροι με βουλευτικό άσυλο μας κατα δυναστεύουν???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου