ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Μαθήματα δημοκρατίας...

Μπαίνω λοιπόν εχτές (27/9)στην ιστιοσελίδα της γυναίκας του Αρσένη, της κυρα-κατσέλαινας, η οποία αντί του αντρός της πολιτεύεται αυτή με το μπατσόκ, διαβάζω λοιπόν δήλωση ότι συμπάσχει με τα παιδιά της κατσαρόλας και ότι δέν θέλει να δεί 20χρονα παιδιά να καταστρέφονται και παθαίνω πλάκα: Λέω απο μέσα μου ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!!
Το σκέφτομαι δις και λέω μπααααα προεκλογικό τρύκ είναι σκυλεύει ψήφους, του αρσένη ιδέα θα είναι(χαχαχαχαχα).

Σήμερα, νωρίς νωρίς το πρωί ξανα μπαίνω λοιπόν στο παλούκι με σκοπό να σηκώσω πόστ με το θεματάκι αυτο! Έλα μου όμως που έχει εξαφανιστεί και υπάρχει ένα άλλο στην σελίδα της κυρα-κατσαίλενας και παθαίνω ακόμη μεγαλύτερη πλάκα:"έπεσα θύμα χάκερ - δέν είπα εγώ αυτά" διορθώνει λοιπόν....
Τελικά η κυρά-κατσαίλενα έκανε και μύνηση για την απρόκλητη επίθεση...
Εγώ λοιπόν απο την μεριά μου θέλω να καταθέσω κάτι άλλο....:το 1996 όπου ο γιόκας της τελείωσε τις σπουδές του στο εξωτερικό και γύρισε ελλάντα ήταν εάν δεν απατώμαι 34 ετών (μάλλον δεν πήρε το πτυχίο του ούτε έυκολα ούτε και αμέσως) και το όριο ηλικίας όπου είχε θεσπίσει η ολυμπιακη αεροπορία για να γίνει κάποιος χειριστής πολυκινητήριου αεροσκάφους απο εποχών Ωνάση ήταν 32 χρόνια. Τι έπρεπε να γίνει γεράσιμε να μείνει το παιδί χωρίς δουλειά???όχι βέβαια, πήγε στο μικρομάγαζό του την βουλη των ιθαγενών ελλήνων και πέρασε νομοσχέδιο αυξάνοντας το όριο ηλικίας στα 34 έτη και έτσι μπόρεσε να περάσει το βλαστάρι τους την μεγάαααλη πόρτα της ολυμπιακής και να πληρώνεται τα ωραία λεφτάκια των ελλήνων φορολογουμένων. Έτσι είναι το δικό μας το παιδί είναι πάντα το καλύτερο, τα άλλα ας παίζουν με κατσαρόλες!!!