ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

υπουργείο πολιτισμου και αθλητισμού ΕΥΓΕ!!!

Αυτήν την εβδομάδα όπου μας πέρασε, μας πλάσαραν ένα σωρό σκατά και όπως πάντα υπογείως
έγινε σημεία και τέρατα όπου ούτε μυρωδιά δέν πήραμε!!!
Το υπουργείο οικονομικών γιατί λεφτά έχουμε σε συνεργασία με το υπουργείο (ο θεός να το κάνει) πολιτισμού και αθλητισμού έδειξαν ποιοί πραγματικά είναι, ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Γύρισαν την πλάτη στον νομό Μαγνησίας και Θεσσαλίας όπου η Λάρισα και ο Βόλος θα υποδεχόντουσαν τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, ένα συνταρακτικό γεγονός όπου πολυδιαστατικά τα βοηθούσε και θα αναδείκνυε την τον πολιτισμό μας μη χέσω..Παρόλο όπου τα έργα και οι υποδομές είχαν αρχίσει όλο καθυστερούσαν και σταματούσαν επι μήνες περαιτέρω εν πλήρη μυστικότητα οι υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος απλά έκλεισαν τον φάκελο...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΕΟ?
Το παραπάνω έγκλημα θα μείνει ατιμώρητο, όπως όλα τα υπόλοιπα? Σε καιρό όπου η Μαγνησία και Θεσσαλία έχουν ανεργία άνω το 30% και περίπου 45% στις ηλικίες έως 35 ετών? Σε καιρό όπου τα ξενοδοχεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

"Ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα στο διεθνές προφίλ της χώρας μας αποτελεί η απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) μετά από έκτακτη συνεδρίαση της στο Παρίσι να αφαιρέσει του Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα.
Η απόφαση της ΔΕΜΑ λήφθη με πλειοψηφία 12 υπερ και μία λευκή ψήφο (του Ισίδωρου Κουβελου) και σε επόμενη συνεδρίαση της η Επιτροπή θα αποφασίσει που θα διεξαχθούν ανάμεσα στην ισπανική Ταραγόνα (Καταλονία), την τουρκική Μερσίνα και την Τρίπολη της Λιβύης.
Να σημειωθεί ότι η Οργανωτική Επιτροπή είχε προειδοποιήσει πολλές φορές τη χώρα μας για τις συνεχείς καθυστερήσεις. Η σταγόνα όμως ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού των αθλητών. Συγκεκριμένα, αν και στον φάκελο υποψηφιότητας η Ελλάδα είχε υποσχεθεί δυο χωριά, ένα σε Βόλο και ένα σε Λάρισα, εν τέλει τα σχέδιά τους εγκαταλείφθηκαν και στη θέση τους προτάθηκε οι αθλητές να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε ερωτηθεί επανειλημμένως μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, αν επέμενε να διοργανώσει του αγώνες, όμως η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί για τη διεξαγωγή τους."
(πηγή:αυτοδιοίκηση.μπλόγκ)