ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

Νέες κλητεύσεις στην δίκη Γρηγορόπουλου


Την κλήτευση πέντε επιπλέον μαρτύρων στη δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, ζητά η μητέρα του, Τζίνα Τσαλικιάν, με αίτηση που κατέθεσε στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας. Η κ. Τσαλικιάν υποστηρίζει πως οι πέντε μάρτυρες είναι εξαιρετικά σημαντικοί και μπορούν να διαφωτίσουν ουσιαστικά την υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα διαμαρτύρεται για την μη κλήτευση στο δικαστήριο.

Οι τρεις μάρτυρες που ζητά να κληθούν στο δικαστήριο η κ. Τσαλικιάν είναι:

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μανώλης Μιχαλοδημητράκης, ο οποίος είχε διορισθεί ως τεχνικός σύμβουλος από τον κατηγορούμενο, Επαμεινώνδα Κορκονέας και ωστόσο διαψεύδει τον ισχυρισμό του ότι πυροβόλησε στον αέρα και απορρίπτει την εκδοχή του εξοστρακισμού της σφαίρας.
Οι δύο διευθυντές των σχολείων στα οποία φοίτησε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, Γεώργιος Θαλάσσης και Ηλίας Συμιγδαλάς, οι οποίοι σύμφωνα με την οικογένεια του 15χρονου θεωρούνται κατάλληλοι να καταθέσουν σχετικά με το χαρακτήρα του παιδιού.

Οι αυτόπτεις μάρτυρες της δολοφονίας, Ευάγγελος Ζέρβας και Ξενούλα Σκούρα. «Ο κος Ζέρβας καταθέτει στις 20 Ιανουαρίου 2009 δίνοντας λεπτομέρειες για το σύνολο σχεδόν του συμβάντος» ενώ «η κα Σκούρα καταθέτει στις 15 Δεκεμβρίου 2008 μεταξύ άλλων τραγικές λεπτομέρειες για τον πυροβολισμό, τη στάση του σώματος του αστυνομικού και την ψυχική του διάθεση» αναφέρεται στην αίτηση που κατατέθηκε.

Πηγή: «Ελεύθερος Τύπος»

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Βλέπεις τσάντα??? έιναι "μπατσοκ"!!!

Όλοι ζήσαμε τις περασμένες ημέρες, λιγότερο ή περισσότερο την διάθεση της ελ.αςς. να περάσει το μύνημα ότι αυτή κάνει κουμάντο - έβγαλε λοιπόν απο το σεντούκι την επταετή ψαροντουφεκοστολή της και άρχισει τα γνωστά κόλπα: προληπτικές προσαγωγές, πλήρη αφαίρεση και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χρησιμοποίηση παρακρατικών ομάδων με μοναδικό σκοπό την δολοφονική βία και αρκετά άλλα!!!
Σημαντικό να αναφερθεί μεταξύ των "οδηγιών" όπου εκτέλεσε η αστυνομία μας ήταν να κατασκευάσει ενόχους, στην φωτο έχει σηλληφθεί νεαρός στην Θεσσαλονίκη, έπειτα απο κινηματογραφική καταδίωξη χωρίς λόγο και αιτία. Φαίνεται πεντακάθαρα ότι φοράει πυτζάμες και ΔΕΝ συμμετείχε σε επεισόδια ή πορείες, απλά πηγαίνοντας να πάρει τσιγάρα είπε σε ΄δυό ζητάδες να μήν χτυπάνε μία μαθήτρια και αυτό ήταν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Για να δικαιολογήσουν τις ανομίες τους λοιπόν οι κουκουλοφόροι της ελ.αςς. του "φύτεψαν" μία τσάντα μολότωφ..... όμως ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και τους κατέγραψε να του φυτεύουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και αμέσως ανακάλεσαν και όπως πάντα διέταξαν ΕΔΕ ώστε να το βάλουν κάτω απο το χαλί....

Και στην Αθήνα όμως βλεπουμε τα ΜΑΤ να κυκλοφορούν με "μαθητικές" τσάντες!!!
Μου θύμισε την παλιά διαφήμιση που έλεγε:
βλέπεις τσάντα; είναι παξός! εδώ όμως η απάντηση είναι ότι η τσάντα είναι ΜΠΑΤΣΟΚ!

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

Αυτό εννοούν "ευρωπαϊκή παιδεία???

Με μεγάλη λύπη βλέπουμε τα γεγονότα να μας οδηγούν σε τέτοιες θλιβερές καταστάσεις...
Βλέπουμε ο κλοιός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο να σφίγγει εις βάρος μας,εις βάρος των δικαιωμάτων μας,της ελευθερίας την οποία θυμούνται μόνο στις επετείους για να σκυλέψουν κανένα ψηφουλάκι στο όνομα νεκρών και ζωντανών χωρίς κανέναν σεβασμό και αξιοπρέπεια!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!!!