ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ....

Για άλλη μία φορά βρίσκομαι αντιμέτωπος με την φρίκη....

Για άλλη μία φορά δεν μπόρεσα να γράψω κάτι...

Ως πότε????

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ!!!!!

Συγχωρείστε με για την αιχμηρότητα του λόγου μου, έπεσα πάνω σε ένα απίστευτα ανατριχιαστικό ρεπορτάζ όπου με το χειρότερο τρόπο είδα την επαλήθευση της θεωρείας ότι το χειροτερο ζώο στο πλανήτη είναι ο άνθρωπος

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ

Με τον πιο παιδικό αλλά και πιο δεικτικό τρόπο, η 13χρονη σήμερα Μ. αποτύπωσε στο χαρτί τη φρίκη που βίωνε από 6 ετών, όταν η μητέρα της την εξέδιδε σε τρεις σάτυρους οι οποίοι την βίαζαν.

Σε ένα από τα σκίτσα της φαίνεται ένας από τους κατηγορούμενους, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος, δίπλα του κλαμένη η μικρή και τελευταία η μητέρα - μαστροπός.
Πάνω από τις παιδικές ζωγραφιές, λέξεις που «κόβουν» σαν μαχαίρι: «φυλακή παπά – Σωτήρης», «ελευθερία εγώ», «φυλακή Ειρήνη».


Σε άλλο σκίτσο απεικονίζεται ο Σπύρος Σουχλέρης, ο πρώην σύντροφος της μητέρας της που φέρεται ότι είχε επίσης βιάσει την μικρή.
«Φυλακή Σπύρος», «Νοσταλγία Εγώ, Φροντίδα», «Φυλακή Ειρήνη», γράφει το παιδί.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του αστυνομικού διευθυντή Αχαρνών, στον οποίο μίλησε η ανήλικη: οι κατηγορούμενοι την βίαζαν κατ΄ εξακολούθηση και παρά φύση ακόμα και σε προαύλιο εκκλησίας στο Καματερό!

Η «μάνα» έδινε το σπλάχνο της έναντι 30 ή 50 ευρώ, ενώ αρκετές φορές την έβαφε και την έντυνε με «μεγαλίστικα» ρούχα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που τάραξε το πανελλήνιο πριν από περίπου 2 χρόνια συνεχίζεται και οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα.

«Κλείστε τους όλους μέσα. Θέλω να σταματήσω να πονάω. Θέλω μόνο να γελάω», έγραφε η μικρή σε άλλη ζωγραφιά…(πηγή:star.gr, goneis-ygeia-paideia)

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ...!!!!

απολαύστε των ελληνικών ψωλών την έγερση!!!!!

εκτός απο βιβλία, θυμιατά, απομνημονεύματα και πάσης φύσεως εθνικιστικών ξερατών και αξεσουάρ για όλο τον χρόνο Ξεκίνησαν άκουσον άκουσον και πουλάνε δονητές, λουρίδες, μεντεσέδες, μανταλάκια και λουμπρικάν διαφόρων γεύσεων.....

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Θυμάστε εκείνον τον μπάτσο απο την θεσσαλονίκη που συνελήφθη με το πορνογραφικό υλικό? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ παρακλώ με αναστολή!!!!
εννοείται δεν εμφανίστηκε στην δίκη, εννοείται δεν μπήκε φυλακή,εννοείται δεν δημοσιοποιήθηκε το ονομά του ενω των άλλων μέχρι και η πετρούλα τα λέει με τον καιρό,επίσης εννοείται ότι δεν το είχε ξανακάνει και ούτε συνεργούς είχε που έπαιρνε και έδινε υλικό - καταλάθως έγινε, είχε και μάρτυρα κατηγορίας ότι δεν αποθήκευε λέει ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΙΕΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ????

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ???

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!!
Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον 43χρονο αστυνομικό που συνελήφθη με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.Ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Την ενοχή του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.Ο συνάδελφός του, που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, ανέφερε ότι το Τμήμα Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαπίστωσε ότι ο 43χρονος επισκεπτόταν ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό μέσα από το γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αλλά «δεν διαπιστώθηκε ότι αποθήκευε τέτοιο υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της υπηρεσίας». Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας φορητός υπολογιστής, 5 σκληροί δίσκοι και 16 cd πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.(Πηγή enet.gr)