ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΟΡΡΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΕ...

Την Πέμπτη 12/2 δικάστηκε και καταδικάστηκε ο Νομάρχης Θεσ/νικης Παναγιώτης Ψωμιάδης γνωστός και ώς ζορρό, κολομπίνα,παπαδοπαίδι,ποδοσφαιριστής,τραγουδιστής και γενικώς πεφόρμερ τσιρκολάνος ψηφοθήρας.
Για να μπαίνουμε λοιπόν στο ψητό, στην αίθουσα 355 του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης, ήταν κατηγορούμενος ο ψωμιάδης για παράβαση καθήκοντος όπου αφορούσε υπόθεση μείωσης προστίμου από 85.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ σε βενζινοπώλη όπου αποχρωμάτιζε πετρέλαιο και πουλούσε του θέρμανσης για κίνησης.

Η μύνηση είχε κατατεθεί απο το τον κύριο Τυχαλάκη ηλία τότε διευθυντή της διεύθυνσης εμπορίου της νομαρχίας (τσαρδί) του κυρίου νομάρχη. Αφότου βέβαια είχε κάνει προανακριτική αναφορά όπου έκαιγε βέβαια τον ψωμιάδη, το πρόστιμο είχε αποδωθεί παλαιότερα απο τον περασμένο νομάρχη αλλά την 11η Ιανουαρίου 2005 ο ψωμιάδης ψηφοθηρικά μείωσε αρκετά πρόστιμα και μεταξύ αυτών και το συγκεκριμένο όπου έγινε έξαλλος ο δημόσιος υπάλληλος και του έκανε μύνηση προσωπικά και μάλιστα ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας.
Δέν ξέρω εάν είχε προσωπικά με τον ψωμιάδη αλλά εάν δημόσιος υπάλληλος πηγαίνει τον προϊστάμενό του στα δικαστήρια κατηγορούμενο μου αρέσει πολύ διότι σιγά σιγά δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει ακι φιλότιμο σε αυτόν τον τόπο!
Τα παρακάτω συμπεριέλαβε ο ζορρό στην απολογία του:
"Λειτούργησα στα όρια του νόμου, θέλοντας να δείξω το ανθρώπινο πρόσωπο της Νομαρχίας. Έχω μειώσει στο ελάχιστο εκατοντάδες πρόστιμα και δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα όρια. Τι να έκανα με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία; Ήταν ετοιμοθάνατος, να τον έστελνα στο θάνατο; Καλύτερα να πέθαινα εγώ ο ίδιος. Για μένα και τη Νομαρχία ο άνθρωπος είναι πάνω από τα οικονομικά. Εξάλλου, το 80% των προστίμων που επιβάλλει γενικώς το Δημόσιο δεν πληρώνονται. Το κράτος χάνει καθημερινά εκατομμύρια ευρώ κι εγώ μείωσα το πρόστιμο, αν θέλετε, για να γίνει πιο ρεαλιστική η είσπραξή του. Όπως και έγινε".
Βέβαια η καταδίκη είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και περιορίστηκε στον ένα χρόνο με τριετή αναστολή...


"Τιμώ και σέβομαι την τεκμηριωμένη αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας. Δέχομαι την απόφαση του Δικαστηρίου. Σε αντίθεση με το Κράτος, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο. Θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε μέχρι και σήμερα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, την ίδια πολιτική και θα επιβάλλουμε πρόστιμα για να συνετίζουμε τους πολίτες και όχι να τους εξοντώνουμε. Όχι να καταδικάζουμε επαγγελματίες στο λουκέτο και στην ανεργία. Είμαστε βέβαιοι για την πλήρη δικαίωση στο Εφετείο. Οι συκοφάντες θα πάρουν πάλι την απάντησή τους από το λαό της Θεσσαλονίκης".


(Πηγή : ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 13/02)
Εγώ έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση,στον ψωμιάδη:
ΕΑΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 85 ΧΗΝΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΩΣΕ 5;
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΝΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ!!!
επέλεξα ώς χρώμα το ροζάκι - βιολετί για τα σχόλια του νομάρχη μας για ευνόητους λόγους...


Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Χαζεύοντας,όσο μου έχει απομείνει, παλιαιότερες εφημερίδες βρήκα στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ συνέντευξη του ανθρωπάκη παυλόπουλου όπου έλεγε τα κάτωθι με ιδιαίτερη ηρεμία λόγου:


«Αν για οποιοδήποτε λόγο αποχωρούσε ο κ. Καραμανλής από την πρωθυπουργία και την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, τότε έχω ολοκληρώσει την πολιτική μου πορεία και θα επιστρέψω στο πανεπιστήμιο»,


το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω, το ξαναματαδιαβάζω και μόνο ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό:


ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ;


Προτεινόμενα μαθήματα

 • Θεωρία και πρακτική Νερωνισμού σε σύχρονα αστικά κέντρα

 • Προβοκάτσια, το πλατύσκαλο τηε Δημοκρατίας

 • Τραμπουκισμός, η σκαλοπλύστρα του πλατύσκαλου

 • Χαφιεδισμός, η σφουγγαρίστρα και κουβάς

 • Πυρκαϊα η άσπονδη φίλη του μαγαζάτορα

 • Σωφρωνισμός και φοιτητική ναεολαία

 • Ξυλοδαρμός και μαθητική νεολαία

 • Χημικά, το εργαλείο του εργάτη

 • 10 + 1 τρόποι να κλέινεις στόματα

 • 10 + 1 τρόποι να ανοίγεις στόματα

 • 10 + 1τρόποι να τον παίζεις εν ώρα υπηραεσίας

 • Η χρήση και η κατάχρηση των εκπυρσοκροτούμενων όπλων

 • Καφενείον η ΕΛ.ΑΣΣ.

 • ΜΑΤ:μονάδες ασύστολης τρομοκρατίας

 • ΥΜΕΤ:υμέτερες μονάδες ένστολης τρομοκρατίας

 • Μαθήματα έξω/έσω/πλαγίως/αποστρακισμού

 • Μαθήματα τυχαίας εκπυρσοκροτήσεως και αναγομώσεως πυροβόλων όπλων

 • Εφαρμογές του Δόκτωρος Γκέμπελς στην σύχρονη επικοινωνία

 • Τανγκό με τον δήμαρχο

 • Τσάμικα με το ψηφοφόρο

 • Ο κακοπληρωμένος και ανεκπαίδευτος αστυνομικός μία αναγκαιότητα

 • παράπλαυρες απώλειες μία πραγματικότητα

 • παράπλευρες μαλακίες μία εξωπραγματικότητα

 • Το δακρυγόνο και οι εφαρμογές του στην κομμωτική

 • ΕΛ.ΑΣΣ. το δημιουργικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας

 • Η κουκούλα και ο σύχρονος αστυνομικός

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΓΑΜΩ!!!

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009

ΚΟΥΝΕΒΑ - ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ!!!

Αρκετή ώρα πριν την εκπομπή του σκαϊ, φάκελοι, ανάρτησα πόστ σε φιλικό ιστόλόγιο,όπου έλεγα ότι η μητέρα της Κ.Κούνεβα θα περιγράψει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης της κόρης της, πράγματι βγήκα αληθινός και θα δείτε στο παρακάτω λίνκ την μητέρα της να λέει ότι η Κωνσταντίνα της έγραψε ότι ο δράστης φορούσε ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!!!
δείτε το παρακάτω λίνκ μεταξύ 2.40 και 3.05, δεν ξέρω εάν πρόκειται για προβοκάτσια ή για κάποιον αλήτη της εταιρείας όπου απλά ντύθηκε αστυνομικός - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, αλλά απο εδώ και πέρα έχει πολύ ψωμί η υπόθεση και μάλλον πολύ δρόμο να τραβήξει!
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=110262
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
ας κουνήσουμε τους θάμνους να βγούν τα φίδια...

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!!!

Πρόσφατα είδαμε την προσωποποίηση της ξεφτίλας στα πρόσωπα των κυρίων (κεριά & λιβάνια) καρατζαφέρη και ροντούλη, όπου κατηγορούνται άμεσα για υπεξέρη σεβαστού χρηματικού ποσού απο το σύνολο των μισθών και οδοιπορικών ειδικών συνεργατών του κόμματος. Προφανώς η τσουλήθρα δέν έχει τελειωμό, και όπως λέει ο τηλεβιβλιοπώλης του λαος μηδε κρυπτόν υπο τον ήλιον - Σήμερα ένα απο το πρωτοκλασάτα στελέχη του λαος παραιτήθηκε και έστειλε την παρακάτω επιστολή στον αρχηγό του:


Η επιστολή του Γ. Καρτσώλη προς τον Γ. Καρατζαφέρη
Δε θα αναφερθώ στις φαιδρότητες που γράφεις στην κομματική σου εφημερίδα -η οποία πέφτει κυκλοφοριακά συνεχώς- όπου κατά τη γνωστή σου συνήθεια χυδαιολογείς, λασπολογείς, συκοφαντείς και ψευδολογείς.
Ξέρω ότι οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν για σένα τρόπο ζωής και επαγγελματικής επιβίωσης...
Άλλωστε, αυτά είναι ζητήματα για τα οποία η φυλλάδα σου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
Εγώ θα σταθώ σε πραγματικά πολιτικά περιστατικά, τα οποία συνεχώς σου έχω επισημάνει, διότι από την ημέρα που μπήκες στη Βουλή άλλαξες εντελώς.
Εσύ με την πολιτική σου και όσα λες, ξέρεις «τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι!»
Άσε που έχεις μπερδέψει το ρόλο του πολιτικού με το επάγγελμα του κονφερασιέ.
Με φτηνές ατάκες, αγοραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, προσπαθείς να κάνεις πολιτική.
Δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απογαλακτιστείς από το βιωματικό παρελθόν σου, το οποίο σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή.
Η διαφωνία μου μαζί σου ήταν πάντα πολιτική και αν έχεις τον ανδρισμό, απάντησε στα ίσια στα ερωτήματα που σου θέτω.
Αν έχεις ίχνος αξιοπιστίας, απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα.
Επειδή παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, απάντησε γιατί:
1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες -κατά τη γνώριμη τακτική σου- εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το να πάρουν οι Σκοπιανοί το όνομα Μακεδονία, δεν έχει σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική «εισπήδηση», σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.
2. Ο ευρωβουλευτής σου, Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε τα Σκόπια ως... Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιζαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.
3. Ο βουλευτής σου, Κ. Βελόπουλος, (τηλεπωλητής της ιστορίας) στις 9-7-08 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρούεφσκι». (ΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 28-9-08, σελ.43)
4. Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υπάρχει βίντεο και φωτογραφία στις 22-10-07, είπες ότι συζητάς ακόμα και το σύνθετο όνομα των Σκοπίων.
5. Ο βουλευτής σου, Κ. Αϊβαλιώτης, είναι ο μοναδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε επί μία δεκαετία τις στρατιωτικές Αρχές, για να παίρνει συνεχώς αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες.
Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό, να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας;
Εδώ η πολιτική σου ευαισθησία έχει πάει περίπατο;
6. Ο βουλευτής σου, Γεωργιάδης, ο γνωστός τηλεπλασιέ βιβλίων, πότε παριστάνει το χριστιανό και πότε το δωδεκαθεϊστή.
Στις εκπομπές του βέβαια έντεχνα προωθεί το δωδεκαθεϊσμό.
Το ομολόγησε στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ψαριανός, λέγοντας ότι με το Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, ήταν μαζί στο δωδεκαθεϊσμό!!!
Πώς συμβιβάζεται να μιλάς για ορθοδοξία και να έχεις στο κόμμα σου, όπως λέει ο Ψαριανός, δωδεκαθεϊστή;
Άσε τις γελοιότητες με τη Μανωλίδου, όπου χάρη στις δικές του προσωπικές αδυναμίες μπορεί ο ίδιος να εξευτέλισε τον εαυτό του, εξευτέλισε όμως και όλους εμάς.
7.Ο βουλευτής σου, Ροντούλης, «πήρε» τα χρήματα των υπαλλήλων του και εσύ δεν τόλμησες ούτε να τον επιπλήξεις;
Γιατί; Μήπως επειδή «ένοχος ένοχον ου ποιεί;»
8. Εσύ είσαι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και είσαι ένας από τους τρεις πλουσιότερους Έλληνες πολιτικούς.
Πώς τα δημιούργησες; Από τη δουλειά σου ως διαφημιστής;
Το κότερό σου «ANBOREA», που είχες στη μαρίνα Αλίμου, γιατί δεν το δήλωσες στο «πόθεν έσχες»; Το σπίτι σου στις Βρυξέλλες επίσης γιατί δεν το δήλωσες;
Τι γίνεται με τα οικονομικά του κόμματος και τις επιδοτήσεις που παίρνει;
Μαθαίνω ότι και άλλο σκάνδαλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρόκειται να σκάσει...
Μα εσύ δεν είσαι αρχηγός κόμματος, εσύ είσαι επικεφαλής οργάνωσης δημοσίων σκανδάλων. Εσύ δε θέλεις πολιτικούς συνεργάτες.
Εσύ ψάχνεις για «κορόιδα», ψάχνεις να βρεις πολιτικούς και οικονομικούς συνενόχους σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις. Χρησιμοποιείς ως «πλυντήριο» το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» (ωραίο κόλπο) για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου, χωρίς να πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά.
9. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι, «θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες, αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζή στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στη «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών αγροτών στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).
10. Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στη χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον κόσμο μας.
11. Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομεινάντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές», με αποτέλεσμα αντί πολιτικής παρέμβασης, την «υπαλληλική επιβίωση».
12. Η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.
13. Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση» και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. Εάν θέλεις έχω τα ονόματα.
14. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά (παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς, τι πάει στραβά στην «τακτική» και τη στρατηγική του κόμματος. (Αν υπάρχει). Γιατί αρκείσαι στο φτωχό 4%; Πού οφείλεται αυτό; Σε ανικανότητα ή σε εσκεμμένη πρόθεση; Και πώς θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία, όταν ξέρουν ότι με αυτή την «πολιτική τακτική» δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν» Βουλή;
15. Η πλήρης «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) πού πάνε τόσα εκατομμύρια από, εντός και εκτός Ελλάδος. Πολλοί αναρωτιούνται, αλλά κανείς δε ρωτάει από το φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξής του. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».
16. Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…
17. Η, χωρίς απόφαση της ΚΕ προσκόλληση - προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της ΝΔ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στη Βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό) ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από τη ΝΔ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, «φτύστους» και τράβα μπροστά, στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δε θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε, θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.
18. Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το «μητσοτακέικο», με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7%, λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί. Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγους που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση, καθώς και την εν γένει αποχώρησή μου.
Όλη σου η συμπεριφορά είναι «αγοραία». Έχεις χάσει Γιώργο την «έσωθεν» καλή μαρτυρία και απομένει δημόσια να σε σαρώσει και η λαϊκή κατακραυγή. Δυστυχώς για εσένα αποκαλύφθηκες. Τώρα θα σε μάθουν και όσοι δε σε ξέρουν.
Αυτοί Γιώργο είναι μερικοί αλλά ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους σε εγκατέλειψα.
Πρώην στέλεχος ΛΑΟΣ
Γιώργος Καρτσώλης
Πρώην Περιφερειάρχης Κρήτης
Πρώην πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας
Πρώην πρόεδρος ΟΚΕ μικρομεσαίων
Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κρήτης
Μέλος συμβουλίου περιφερειακής πολιτικής ΛΑΟΣ(ΠΗΓΗ:ZOUGLA.GR)

ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ!ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...???


ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ....???


ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ & ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ....


"Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται κρυφά γνωστά τηλεοπτικά μέντιουμ. Εκτός από οικονομικά και αισθηματικά θέματα, ρωτούν κυρίως αν θα επανεκλεγούν και σε τι σειρά. Ρωτούν επίσης για τις προοπτικές των συνυποψηφίων τους.


Πρόκειται για ένα βουλευτικό κύκλωμα εθισμένο στη γυάλινη σφαίρα, στη χειρομαντεία και στα Ταρό. Το κύκλωμα ανακαλύφθηκε από τον κ. Ελ.Ζαγορίτη. Ο Γραμματέας της ΝΔ διαβεβαίωσε συνεργάτη μου ότι θα πάρει μέτρα για την πάταξη του φαινομένου. "

(ΠΗΓΗ:ΤΟ ΒΗΜΑ 25/1,WWW.KEFALONIAPRESS.GR)

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!