ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Πρωϊνη περιπολία

Όπως έχουμε επαναλάβει, αρκετές φορές μέχρι σήμερα το σώμα της ελληνικής αστρονομίας, με καθημερινή αυταπάρνηση,προσύλωση στο καθήκον και έντονη κοινωνική πίεση έπειτα απο σκληρή εκπαίδευση υπο την καθοδήγηση του ανθρωπάκη φαυλόπουλου και της ηγεσίας μπορούμε να σας ενημερώσουμε ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΠΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΕ ΓΑΛΑ....
στην παραλιακή παρακαλω όχι όπου όπου, με τις μηχανές καουμπόϊκα παρκαρισμένες σαν τις είχαν και απο το χωριό τους φερμένες- πρωϊ πρωϊ λοιπόν να ανοίξει το μάτι - και μόλις ανοίξει κατα τις 14.00 τότε δίδεται η εντολή:ΣΧΟΛΑΣΑΜΕ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟ!

ΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΑ ΓΙΔΙΑ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ

καλά σας την έφερα και αυτήν την φορά κοπρίτες!!!

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ???

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, διέταξε ποινική έρευνα για τις συνθήκες μεταβίβασης της κυριότητας 37.000 στρεμμάτων - στη Σκύρο - στη Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, καθώς και για την πώληση 1.935 στρεμμάτων από τη Μονή στο ελληνικό δημόσιο, με υπέρογκο τίμημα.
Η έκταση των 37.000 στρεμμάτων στη Σκύρο περιήλθε στην κυριότητα της Ιεράς Μονής μέσω δικαστικών αποφάσεων του πρωτοδικείου Χαλκίδας και του Εφετείου Αθηνών. Όπως αναφέρει στην παραγγελία του ο κ. Σανιδάς, οι δικαστικές αποφάσεις είναι «απότοκες παραπλανήσεων των δικαστηρίων αυτών», καθώς «προσήχθησαν ψευδή στοιχεία και υπήρξαν ψευδομαρτυρίες. Κατά συνέπεια, οι αποφάσεις αυτές δεν είναι νόμιμες».
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να ερευνηθεί εάν τελέστηκε το έγκλημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, με την αναγνώριση της κυριότητας στη Μονή της έκτασης των 37.000 στρεμμάτων στη Σκύρο. Ακόμη, ζητά ότι σε περίπτωση που η έκταση των 37.000 στρεμμάτων αποδειχθεί ότι ανήκει στη Μονή, να ερευνηθεί εάν διαπράχθηκε κακουργηματική απάτη σε βάρος του δημοσίου με τις αποζημιώσεις που δόθηκαν για την απαλλοτρίωση των 1.935 στρεμμάτων σε αναξιοποίητη περιοχή της Σκύρου.