ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

ασπρα κοράκια - μαύρα κοράκια!!!

Το γνωστότερο και μεγάλύτερο κοράκι - όρνεο - ύαινα -της μεσημεριανής ζώνης έδωσε ρέστα πάλι!!!Τα παρακάτω συνέβησαν εχτές στην εκπομπή αξίζει να ξεράσεις.....
Ύστερα από την αυτοκτονία του αστυνόμου Βασιλη Πατσουρη, και πριν ενημερωθεί οι γονείς του από την αστυνομία, η ομάδα της Τατιάνας για να προλάβει αποκλειστική συνέντευξη από την οικογένεια του πήρε τηλέφωνο στο σπίτι των γονιών του, μόνο που αυτοί δεν είχαν ενημερωθεί ακόμα για το τραγικό περιστατικό!!
Ο διάλογος της δημοσιογραφικής ομάδας της Τατιάνας ήταν: "Πόσα παιδιά έχετε" , "-Τρία", "Τι έχετε να μας πείτε που βρέθηκε νεκρός ο γιος σας ο Βασίλης?" έπεσε λιπόθυμη το ίδιο έπαθε όταν πήγε να την συνεφέρει και έμαθε το γεγονός ο πατέρας του Β. Πατσούρη!
Οι αστυνομικοί έψαχναν τους γονείς του Διευθυντη οι οποίοι είχαν πέσει λιπόθυμοι για πολυ ώρα μέσα στο σπίτι τους! Για ακόμα μία φορά η Τατιάνα ξέφυγε από τα όρια της δημοσιογραφίας καταπατώντας τα πάντα!
(http://totefteri.blogspot.com)
Άς θυμηθούμε άλλο ένα ακριβώς παρόμοιο περιστατικό σκύλευσης σάρκας, όπου βέβαια το ραδιοτηλεοπτικό πάλι κάθονταν με τον αντίχειρα στον κώλο τους.....
ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!
div>

4 σχόλια:

 1. Video δεν υπάρχει; καλά είναι απίστευτοι κάφροι. Τις ίδιες μαλακίες έκανε και τον δεκέμβρη. Ο εμετός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. επιφυλασομαι να το ανεβασω μολις το εχω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η συγκεκριμένη είναι τόσο απαράδεκτη που δεν καταλαβαίνει τον νόμο της ανταπόδοσης. Το κάρμα. Πού θα πάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάλι καλά, που δεν τους είπε: "Για σκεφτήτε καλύτερα, και βρείτε το σωστό κερδίζετε ένα πλυντήριο πιάτων".
  Α στα διάλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή