ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

KOUVAS DRY SYSTEMS

Οι παρακάτω εικόνες ντροπής, ξεφτίλας και τριτοκοσμικής αντίληψης των πραγμάτων τραβήχτηκαν προ ημερών στο αεροδρόμιο της Ρόδου! Αυτή είναι ακριβώς η εικόνα όπου δείχνει την ευαισθησία των υπευθύνων στα υπουργεία τουρισμού και μεταφορών.
ο κυριος αερολιμενάρχης όπου είναι και πολιτικό πρόσωπο τι έχει να πεί για αυτό?
ο κύριος υποργός τουρισμού ο οποίος καμία σχέση με τουρισμό δεν έχει διότι είναι γιατρός στην εκπαίδευση και πολιτευτής στο επάγγελμα τι έχει να μας πει?
ο κύριος υπουργός μεταφορών όπου όταν ήταν υπουργός παιδείας μας έδειξε πόση παιδεία έχει όπου πήγε στα μπουζούκια την βραδυά που δολοφονήθηκε μαθητής (6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ), και μόλις ανέλαβε το υπ. μεταφορών έκανε πρώτη δήλωση ότι δεν τον ενδιαφέρει η ολυμπιακή μήπως ενοούσε ότι δέν το ενδιαφέρουν ούτε τα αεροδρόμια???
ξεφτιλισμένοι στα σπίτια σας βάζετε κουβάδες όταν βρέχει ή μόνο στα δικά μας αφήνετε να βάζουμε κουβάδες...ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ , ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΤΑ....

(ΦΩΤΟ:ΡΟΔΙΤΙΚΑ-ΚΑΡΦΙΑ!)

4 σχόλια:

 1. Θα τους κλ...τα α@@ίδια όπως πάντα...Όλο λόγια είμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να τα φαν ..... πολλα και αλλα τοσα!
  αμην !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευτυχώς είχε πινακίδα για βρεμένο δάπεδο!!!!Τι να πει κανείς???Ποιος ενδιαφέρετε???Όλα αυτά που γράφεις τη νιοστή!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τσαουσα εσυ μπορει να εισαι ολο λογια καποιοι αλλοι ΟΧΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή