ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2009

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

Το παρακάτω κείμενο το διάβασα στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου αθηναίων,και εν ολίγης λέει ότι ό δημαρχός μας τσικίτας κλασταμάνης δεν θα δώσει καμία άδεια σε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος με την δικαιολογία ότι υποβαθμίζει την ζωή των νοικοκυρούληδων αθηναίων!!!
λοιπόν δήμαρχέ μυο θέλω να σου πώ και εγώ ως δημότης που δέν σε ψήφισα βέβαια και ούτε πρόκειται που να μου κοπεί το χέρι:
-έτσι θα κινηθεί χρήμα στην αγορά?
-έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας?
-έτσι θα ανακυκλωθεί η ήδη υπάρχουσα κυκλική και θεσμική ανεργία?
-αυτός είναι ο τρόπος όπου ο δήμος βοηθά τους πολίτες να αντισταθούν στην κρίση?
-το εμπρικό κέντρο του μεγαλοκατασκευαστή νονού, δέν θα έχει υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα?εκεί γιατί είσαι ελαστικός?
ντροπή σου καραγκιόζη που νομίζεις ότι ο δήμος είναι το μαγαζί σου και ντροπή σε όλους αυτούς τους μαλάκες που σε υποστηρίζουν έχοντας κομματικές,ρουσφετικές,παναθηναϊκές και δεν ξέρω τι άλλες παρωπίδες.......

O Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης υλοποιώντας μια ακόμη δέσμευση που είχε αναλάβει προς τους Αθηναίους πολίτες, εισηγήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο την αναστολή, για δύο χρόνια, χορήγησης νέων αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές, όπου έχει διαπιστωθεί υπερσυγκέντρωση των εν λόγω καταστημάτων με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Η εισήγηση του Δημάρχου, έγινε δεκτή από τη συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου που αποφάσισε την έκδοση κανονιστικής πράξης σχετικά με την αναστολή χορήγησης νέων αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, δεν θα χορηγούνται νέες άδειες σε καφενεία, καφετέριες, μπαρ, ανοικτά μπαρ, εστιατόρια (οινομαγειρεία - ταβέρνες), ψαροταβέρνες, ψητοπωλεία, οβελιστήρια, πιτσαρίες, σνακ-μπαρ (ζυθοπωλείο, μπυραρία, ουζοπωλείο, ουζερί), φαστ-φουντ, αναψυκτήρια, μικτά καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, αναψυκτήρια περίπτερα, καταστήματα αναψυκτήρια χωρίς καθίσματα, παγωτοπωλεία, οβελιστήρια για περαστικούς πελάτες.

Η απόφαση αφορά τις περιοχές:

1o Διαμέρισμα (Κολωνάκι - Πανεπιστημίου από Σίνα έως Β. Σοφίας, Σίνα από Πανεπιστημίου έως Οίτη, Οίτη από Σίνα έως Σαρανταπόρου, Ευέλπιδος Ηλία Ρογκάκου από Σαρανταπόρου έως Πλουτάρχου, Πλουτάρχου από Αριστείπου έως Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Βασ. Σοφίας από Πλουτάρχου έως Πανεπιστημίου)
2o Διαμέρισμα (Παγκράτι - Οδός Υμηττού έως Προφήτη Ηλία)
3o Διαμέρισμα (Γκάζι - οδός Βουτάδων, Κωνσταντινουπόλεως από Μ. Βασιλείου μέχρι Αχιλλέως, Τριπτολέμου, Δεκελέων, Μ. Βασιλείου) και Θησείο (Ηρακλειδών, Απ. Παύλου, Ακάμαντος)

Με την έκδοση της κανονιστικής πράξης, ο Δήμος Αθηναίων στοχεύει στην προστασία του φυσικού, πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος, στην αισθητική αναβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις παραπάνω περιοχές.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει επεξεργασθεί με σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τα Σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων χρήσεων γης γι' αυτές τις περιοχές, τα οποία έχει διαβιβάσει εγκαίρως στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Ο υπέροχος αυτός άνθρωπος!!!Ανθρωποειδές !!!Έκανε τέτοια πράγματα???Δεν το πιστεύω!!!Μωρέ ποιοι μ@@@@@ες τον ψήφισαν????Τραβάνε τώρα τα μαλλιά τους???Η σκασίλα τους???Καλήμερα φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή