ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

ΒΙΑ,ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ & ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ!!!

Τα αίσχη και η λογοκρισία της ελ.αςς. υπο την σκια της δουλοπρέπειας δεδομένης της αφίξεως του υπουργού εσωτερικών ανθρωπάκη φαυλόπουλου εν όψει της εθνικής εορτής, οδήγησε σε αυτές τις ακραίες και βίαιες συμπεριφορές όπου μας βάζουν να θυμόμαστε τις ημέρες του γύψου, της μούτζας και της ροχάλας και να ξεχνάμε τους αγώνες των προγόνων μας για ανεξαρτησία.
Οι χοίροι χτύπησαν τους φοιτητές και τους απέσπασαν με την βία τα όποια πανό ή σημαίες είχαν με σκοπό να σταματήσουν την όποια δυνατότητα για διαδήλωση στο λιμάνι της Σύρου, οι παρευρσκόμενοι πολίτες πήραν το μέρος των φοιτητών αλλά δυστυχώς οι χοίροι ήταν αποφασισμένοι να γλύψουν και να δείξουν καλήν διαγωγήν και πρέπουσα συμπεριφορά με ευταξία, έπρεπε να δείξουν στον άρχοντα ότι δικαίως έχουν τις καρεκλίτσες τους - χωρίς να τους ενδιαφέρει το οποιοδήποτε τίμημα και κανενός η πλάτη όπου επάνω πάτησαν για να ανεβάσουν τον μικροφαλλικό εγωϊσμό τους.

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ....

4 σχόλια:

 1. ακριβως αυτο που ειπαν στο τελος ....... χουντα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Tο' χουν παρακάνει αλλά όσο δε γενικεύεται η αντίδραση θα κάνουν και χειρότερα...
  Πραγματικά έχουμε χούντα και κάθε μέρα συνεχίζουν να μας προκαλούν.
  Σήμερα χτυπήσανε πάλι (τους δασοπυροσβέστες), μεθοδεύουν πάλι το θέμα των καμερών... δε θέλω να είμαι προφήτης κακών ειδήσεων αλλά μου φαίνεται ότ αυτή τη φορά θα βρουν λιγότερες αντιστάσεις... και έτσι που πάμε η σύγχρονη χούντα θα εδραιώνεται.
  Κι αυτή τη φορά η προσπάθεια είναι πανευρωπαϊκή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγκληματίες, απατεώνες, βρικόλακες, άρπαγες, απάνθρωποι, φασίστες, παράσιτα, ζόμπι κ.λ.π

  Δε θέλουν και πολύ οι κωλόμπατσοι με τέτοιους εντολείς να δράσουν έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή