ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

ΑΞΙΟΣ αστυνομικός!

Σαν αστυνομική καλογραμμένη νουβέλα η παρακάτω ιστορία με συγκλόνησε τόσο για την πλοκή της αλλά και για το ήθος,την αξιοπρέπεια αλλά κυρίως για την ψυχική δύναμη να τα βάλει ένας άνθρωπος μόνος με το σάπιο σύστημα και να το νικήσει κιόλας!


Η ιστορία λοιπόν ξεκινά το Μάιο του 1998 όπου ο Γιώργος Τσαϊρίδης ως Διοικητής της Ασφάλειας Χίου, είχε προχωρήσει στη σύλληψη του τότε Αστυνομικό Διευθυντή, Γιώργου Μερετάκη, τον οποίο έπιασε επ’ αυτοφώρω την ώρα που χρηματιζόταν από ιδιοκτήτες νυχτερινών καταστημάτων. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μερετάκης να αποταχτεί άμεσα από το Σώμα, ενώ η υπόθεσή του εκδικάστηκε το Νοέμβριο του 2005 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 μηνών!
Στη συνέχεια λοιπόν ξενίνησαν τα πάθη του Τσαϊρίδη, αμέσως ματά την σύλληψη έγινε 0 κακός, ο ρουφιάνος, χάλασε την πιάτσα όπου ΄τοσο πολύ πάσχησαν οι συναδελφοί του φτιάξουν εις βάρος απλων πολιτών - ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ! Και έπειτα να του δίνουν διάφορες δυσμενείς μεταθέσεις μακρυά απο τον τόπο καταγωγής του και της οικογένειάς του, κάποια στιγμή λοιπόν έκανε δημόσια καταγγελία διότι παρανόμως τον χειριζόντουσαν έτσι, και ο φίλος μας ο στρατηγός άνεμος Πολύδωρας μαζί με τον αγκαζέ κολλητό του και αρχηγό της ελ.αςς. Δημοσχάκη αποτάσουν τον τσαϊρίδη και τον στέλνουν σπίτι του και μάλιστα μετά από 32 χρόνια προσφοράς στο Σώμα ως «μη τερματίσας ευδοκίμως»(με μειωμενη σύνταξη και την ρετσινιά της απόλυσης ουσιαστικά!)
Έλα μου όμως όπου είχε @@ ο τσαϊρίδης και καταθέτει μύνηση στον κόσμο όλο! Συγκεκριμένα του αρχηγού, του υπαρχηγού και του προϊσταμένου του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας.χαχαχαχα εκεί να δείτε γέλια!και μάλιστα πρίν καταθέσει την μύνηση ζήτησε απο τον αρχηγό να παραιτηθεί΄κιόλας....
Έτσι λοιπόν και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ο αστυνομικός Γιώργος Τσαϊρίδης, όπου του δίνεται πλέον το δικαίωμα να επανέλθει στην ενεργό δράση και μάλιστα με το βαθμό του Ταξίαρχου. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΛΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ!!!!
συνεχίζω να λέω ότι δέν είστε κομμάτι της κοινωνίας μας, κομμάτι της κοινωνίας μας είναι ο Τσαϊρίδης και όποιος ορθώνει το ανάστημά του απέναντί σας χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, κάνοντάς επειδή είναι σωστό, δίκαιο και επειδή με τέτοιες πράξεις χαρίζεις ένα καλύτερο κόσμο σε αυτούς όπου έρχονται!μπράβο σε αυτόν τον οικογενειάρχη όπου παρόλο οι επιπτώσεις στην οικογένειά του ήταν πολλές, αυτός είχε το σθένος και αγωνίστηκε, έτσι έκανε την διαφορα ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ!
(πηγή:ανεξάρτητη εφημερίδα Χίου" Η ΑΛΗΘΕΙΑ,έλευθεροτυπία 15/8/2006)

3 σχόλια:

  1. Απλά τέλειος..... Μακάρι να ήταν όλοι έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow - bravo s esena palouki pou eihes ta kotsia na anevaseis afto to thema. o pihis tis ektimisis mou anevike katakorifa! evge s esena kai se olous osous boroun an miloun gia tin alitheia apo opou ki an proerhetai. evge ston anthropo alla evge kai s esena pou andeheis na to sineiditopoieis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή