ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Απο μικροί στα σχολεία μας έμαθαν τις πινακίδες του Κ.Ο.Κ. , τις ενδείξεις των τοξικών και των δηλητηρίων αλλά και να μην μιλάμε σε αγνώστους. Δυστυχώς όμως δεν μας έμαθαν να γυρνάμε την πλάτη σε όλα αυτά τα δείγματα ανθρώπων όπου μόνο στην όψη μοιάζουν με ανθρώπους - σε όλους αυτούς όπου βοηθούν με τον τρόπο τους να βυθιστούμε ακόμη περισσότερο στα σκατά. Όλους αυτούς όπου μας κάνουν να κοιτάμε μόνο το καρότο και όχι όλα τα υπόλοιπα!!!


ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΙΝΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!! ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.....ΕΕΕΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠO ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗ ΠΤΩΣΗ, ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΖΗΤΑΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΚΕΙ,ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ,ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου