ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟ"

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου είμαστε μάρτυρες (οι ενεργοί πολίτες τουλάχιστον), όλων αυτών των γεγονότων όπου ακολούθησαν την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Το συμβάν ως συμβάν αδιαμφισβήτητα αποτελεί "εν ψυχρώ" δολοφονία απο τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο χειρισμός όμως της όλης υπόθεσης αποτελεί επίσης "εν ψυχρώ" δολοφονία ή άπόπειρα αυτής σε καθέναν απο εμάς.


Έχω κάποιες αναστολές και αντιρρήσεις όπου θέλω να μοιραστώ με όλους εσας όπου μπορεί να έχετε την διάθεση να βγάλετε το κεφάλι σας απο το βαρέλι με τα σκάτα, όπου προσπαθούν να μας χώσουν. Το πρώτο λοιπόν κεφάλαιο της ιστορίας αυτής ασχολείται με την απόκρυψη κάποιων πολύ σημαντικών στοιχείων του ατυχούς αυτού συμβάντος (όπως ο γνωστός μαιντανός-μοντελοπνίχτης αλέξης κούγιας θέλει να ονομάζει).Το βλήμα όπου σκότωσε το Αλέξη ήταν διαμετρήματος 9Χ19mm και προήλθε απο πυροβόλο όπλο μάρκας Glock, αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι είναι τύπου FMJ που σημαίνει Full Metal Jacket.  • Η σφαίρα αυτή είναι ενισχυμένη και πιο συγκεκριμένα διατριτική,έχει τη δυνατότητα να διαπερνά αλεξίσφαιρο γιλέκο Τύπου2, τοίχους ακόμη και μεταλλικές επιφάνειες,τα παρακάτω βίντεο θα σας διαφωτίσουν αρκετά νομίζω....

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ
http://www.youtube.com/watch?v=OZ__RWVv9Yw&NR=1
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
http://www.youtube.com/watch?v=g4xFWspOfyU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=djrG9cLY9io&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vrZyxd7jjDY&feature=related

  • Σε αρκετές χώρες της Ευρώπης όπου ανήκουμε, ισχύει ότι οποιοσδήποτε θέλει να χρησιμοποιήσει τέτοια ζωντανά πυρομαχικά όπως τα τύπου FMJ έιναι υποχρωμένος να βγάλει ειδική άδεια επικινδύνων πυρομαχικών εκτός απο την απλη άδεια όπλου! παρακάτω είναι ο ορισμός του νόμου όπως μου τον έστειλε δικηγόρος απο εξωτερικό:"Finlands gun laws which require a separate permit for what is called "especially dangerous" ammunition - which includes Hp's,FMJ's etc."Στην μπανανία βέβαια όπου έχουμε την ατυχία να ζούμε,ο κάθε κουτσοψώλης αστυνομικός έχει το δικαίωμα να χρησιμοποεί ότι πυρομαχικά και όπλα γουστάρει ώστε να ξεπεράσει την γεννετήσια αναπηρία του, χωρίς να τον ελέγχει κανείς.

  • Βρήκα επίσης στο S.O.P. manual, με το οποίο εκπαιδεύτηκαν τα "λαγωνικά" μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004 απο τις αμερικάνικες υπηρεσίες, όπου ελληνιστί (standard operating procedures)σημαίνει προκαθορισμένη διαδικασία λειτουργίας, λέει απόσπασμά του τα παρακάτω: depends on the environment at the time. Inside your home is no place for stuff like that. It's too easy to penetrate walls and people within, like relatives. Shotgun and birdshot are more than adequate for home defense.FMJ's can go clean through and possibly injure or kill an innocent bystander. Κοινώς λοιπόν απαγορεύει τα πυρομαχικά αυτά ώς επικίνδυνα για τους γύρω, λόγω της υπέρμετρης διατρητικότητας!ή μήπως ο 15χρονος μαθητής ήταν μουζαχεντίν με αλεξίσφαιρο και προβλεπόταν η χρήση τέτοιου πυρομαχικού???

  • Τέλος όσον αφορά το πρώτο κομμάτι των αντιρρήσεών μου,το πυρομαχικό αυτό δεν ανήκει στην ελληνική αστυνομία. Γιατί λοίπόν δεν μας λένε ότι ο εν λόγω τιμωρός των εξαρχείων είχε αγοράσει απο μόνος του για να κάνει την μεγαλύτερη δυνατή βλάβη στους εν δυνάμη αντιπάλους του???
  • γιατί ο νόμος που ψηφίστηκε το 2003 δεν ορίζει τίποτε επ 'αυτού,μήπως τους βολεύει για να ενεργούν με τους γνωστούς ασφαλίτικους τρόπους???
  • γιατί να μείνει ατιμώρητος και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και όπλων???
  • γιατί οι ανώτεροί του τον άφησαν αυτόν μεταξύ άλλων να χρησιμοποιεί πυρομαχικά απαγορευμένα απο την συνθήκη της Χάγης του 1899, που ρητώς τα ονομάζει στρατιωτικό υλικό????(Full metal jacket ammunition is acceptable for military use by the countries that signed the Hague Convention of 1899)
  • τίποτε απο αυτά δεν θα απαντηθεί εάν δεν το θέσουμε ως ερώτημα...

Νομίζω ότι αυτά πρέπει να τα γνωρίζουμε για να μην πιστεύουμε την άγια είκονα του αστυνομικού της γειτονιάς με τα τρία παιδιά όπου ο μοντελοπνίχτης θέλει να περάσει, πρέπει λοιπόν να τα ξέρουμε αυτά γιατί με το θράσσος που έχουν στο τέλος θα μας περάσουν το πόρισμα ώς αυτοκτονία και εμείς θα το χάψουμε εάν δεν βγάλουμε το κεφάλι μας απο το βαρέλι όπως προ-είπα.

Έπεται συνέχεια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου