ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ....

Για άλλη μία φορά βρίσκομαι αντιμέτωπος με την φρίκη....

Για άλλη μία φορά δεν μπόρεσα να γράψω κάτι...

Ως πότε????

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ!!!!!

Συγχωρείστε με για την αιχμηρότητα του λόγου μου, έπεσα πάνω σε ένα απίστευτα ανατριχιαστικό ρεπορτάζ όπου με το χειρότερο τρόπο είδα την επαλήθευση της θεωρείας ότι το χειροτερο ζώο στο πλανήτη είναι ο άνθρωπος

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ

Με τον πιο παιδικό αλλά και πιο δεικτικό τρόπο, η 13χρονη σήμερα Μ. αποτύπωσε στο χαρτί τη φρίκη που βίωνε από 6 ετών, όταν η μητέρα της την εξέδιδε σε τρεις σάτυρους οι οποίοι την βίαζαν.

Σε ένα από τα σκίτσα της φαίνεται ένας από τους κατηγορούμενους, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος, δίπλα του κλαμένη η μικρή και τελευταία η μητέρα - μαστροπός.
Πάνω από τις παιδικές ζωγραφιές, λέξεις που «κόβουν» σαν μαχαίρι: «φυλακή παπά – Σωτήρης», «ελευθερία εγώ», «φυλακή Ειρήνη».


Σε άλλο σκίτσο απεικονίζεται ο Σπύρος Σουχλέρης, ο πρώην σύντροφος της μητέρας της που φέρεται ότι είχε επίσης βιάσει την μικρή.
«Φυλακή Σπύρος», «Νοσταλγία Εγώ, Φροντίδα», «Φυλακή Ειρήνη», γράφει το παιδί.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του αστυνομικού διευθυντή Αχαρνών, στον οποίο μίλησε η ανήλικη: οι κατηγορούμενοι την βίαζαν κατ΄ εξακολούθηση και παρά φύση ακόμα και σε προαύλιο εκκλησίας στο Καματερό!

Η «μάνα» έδινε το σπλάχνο της έναντι 30 ή 50 ευρώ, ενώ αρκετές φορές την έβαφε και την έντυνε με «μεγαλίστικα» ρούχα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που τάραξε το πανελλήνιο πριν από περίπου 2 χρόνια συνεχίζεται και οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα.

«Κλείστε τους όλους μέσα. Θέλω να σταματήσω να πονάω. Θέλω μόνο να γελάω», έγραφε η μικρή σε άλλη ζωγραφιά…(πηγή:star.gr, goneis-ygeia-paideia)

1 σχόλιο:

  1. Μην απελπιζεσαι φίλε, υπαρχει η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ..............
    γεια χαρα,αςκανουμε ο,τι μπορουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή