ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Μεγάλη αποκλειστικότητα του παλουκιού, ο ΝΤΕΝΤΥ (πιθανολογείται ότι προέρχεταο απο το δενδιας)ο σκύλος όπου φύλαγε τον Βασίλη Παλιοκώστα σε όλα του τα κρυσφήγετα με υπομονή και επιμονή, ο σκύλος όπου με ειδική εκπαίδευση τον κράτησε μακρυά απο μπάτσους και κακοτοπιές μόλις έμαθε τα νέα της απόδρασης του αφεντικού του, αμέσως έτρεξε να τον ακολουθήσει! Το σχέδιο της απόδρασης ήταν αντίστοιχου βαληνεκούς και προϊόν σκληρής εκπαίδευσης,σημειωτέον ότι και ο σκύλος είχε συνεργούς τους οποίους κάτω απο το άγρυπνο μάτι των φρουρών τους ελεύθερωσε,ξεφτιλλίζοντας και αυτός με την σειρά του το κτηνιατρικό σωφρωνιστικό παράρτημα του κορυδαλλού...

Μετά και απο αυτό το γεγονός ο υπουργός δικαιοσύνης, μετά απο αίτημα του πρωθυπουργού μας, έκανε δεχτές τις παραιτήσεις των κτηνιάτρων υπηρεσίας,του επιθεωρητή αρχικτηνιάτρου όπως και την διακοπή συνεργασιας με την εταιρεία ΦΡΙΣΚΗΣ όπου βρέθηκαν αυξημένα επίπεδα ορμονών στο φαϊ του σκύλου. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης!

3 σχόλια:

 1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΝΤΥ .... βλεπω οι κτηνιατροι και ο επιθεωριτης εχουν λιγο τσιπα και παραιτηθηκαν

  την καλημερα μου
  πολυ εξυπνο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να μου κρατησετε ενα κουταβακι του Ντεντυ!

  din

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν δεν έβλεπα ότι είναι σπίτι και πιθανότατα τους κρατάει κλεισμένους εκεί τους σκύλους για λίγη ώρα΄θα τα χωνα χοντρά..

  Ο σκύλος αυτός τρομερός, τέλειος, μάγκας, λατρεία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή