ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣΣ.

Στις 15/1/2009,πραγματοποιήθηκε ειρηνική διαδήλωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων στόν ευρύτερο χώρο της πλατείας Συντάγματος, με κύριο θέμα την αντίθεση στην βία κατά των αστυνομικών!
Βέβαια θέλει ο γύφτος να προκόψει και δέν τον αφήνει η γενιά του, ήθελαν μεν να κάνουν την διαδήλωσή τους ειρηνικά χώρίς τα όπλα τους και γκλόπ τους αλλά δέν ξέχασαν τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ τους,την ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ τους,τις ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ τους και την εν γένει ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. Είχαν έρθει λοιπόν εφοδιασμένοι με ΚΑΔΡΟΝΙΑ και ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ τα οποία εντέχνως προσπαθούσαν να τα κρύψουν και έχοντας ακροβολήσει διαφόρους με πολιτικα τριγύρω με την εντολή να μην αφήνουν κανέναν να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο. Σημειωτέον ότι την έπεσαν και σε τρεις τουρίστες απο την Άπω Ανατολή με κάμερες επειδή τους θεώρησαν απειλή!!!Τέλος θέλω να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια γιατί ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!
8============================================D

Μάλλον είχαν διάθεση για χιούμορ,δεν μπορείς να μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί!!!Δέν μπορείς να φέρεσαι σαν μαλάκας και να ζητάς και τα ρέστα στο τέλος......


2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ, ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όόόχι βρε, τα παρεξηγήσαμε τα παιδιά. Απλά ήταν προετοιμασμένοι για ενδεχόμενη σύγκρουση με τους συναδέλφους τους από τα ΜΑΤ. Τελικά τους πρόσφεραν λουλούδια, κι ένα σκουπισματάκι στις κλούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή